Chef Croque
Chef Croque
Stel jullie zelf even voor?
Wij zijn Yves Daniëls en Bjorn Lassauw, beide zaakvoerder van Chef Croque en al achttien jaar met heel veel passie actief in de sector. Eerst hadden we zes jaar lang een broodjesbar, daarna twaalf jaar een frituur. Drie jaar geleden hebben we de frituur volledig gestript en omgebouwd tot een mooie hippe en moderne zaak. Dé grote troef nu is dat de frituur en het broodjesgedeelte volledig van elkaar gescheiden zijn. De klant kan ook alles zien, we hebben er een open, transparant geheel van gemaakt.
Waar heb je de passie voor je vak gevonden?
Waarmee onderscheid je je van de rest?
Hoe toveren jullie de zomer in jullie snackbar?
Wat is jullie signature dish?
Ik ben enorm fier op onze overheerlijke chili con carne die we op authentieke wijze bereiden. Echter, in de zomer is het Prokorn broodje met brie, appel en spek een absolute topper!
Prokorn broodje met brie, appel en spek
Ingrediënten
- een Procorn broodje
- een handje rucola
- een halve tomaat
- enkele plakken Brie
- honing
- een Jonagold appel
- zongedroogde tomaatjes
- gerookte spekblokjes
- witte kool
- currypoeder
- zout en peper
- olijfolie
Bereiding
- Het Procornbroodje 8 minuten afbakken in een oven van 180°C.
- Beleggen met rucola, tomaat, brie en gebakken spekblokjes.
- Appel versnijden in dunne plakken, het broodje er verder mee beleggen.
- Afwerken met honing en zongedroogde tomaten.
- Voor het koolslaatje: witte kool mengen met currypoeder, zout, peper, olijfolie en appelblokjes.